Innlogging Fronter

Fronter er skolens læringsplattform (LMS) og det er her foresatte finner all informasjon om periodeplaner ("timeplaner"), trinnets ukeinformasjon, fagsider med arbeidsoppgaver og innleveringer, alt av vurderinger, fravær, anmerkninger med mer.

Du logger deg inn på Fronter ved å skrive brukernavn og passord i innloggingsvinduet oppe til høyre. Som foresatt er det mobilnummeret ditt som er brukernavnet og passord har du fått av skolen. Dersom du ikke husker passordet ditt, henvender du deg til skolens IKT-veileder eller går til denne innloggingen: http://fronter.com/fredrikstadgs/login

Her finner du en funksjon som heter "glemt passord". Skriv inn brukernavnet (mobilnummeret du er registrert med) og klikk "send sms". Du vil da få tilsendt nytt passord på mobilen din.

Det er viktig for oss at du som foresatt alltid er registrert med et aktivt mobilnummer som brukernavn. Årsaken til dette er at vi benytter Fronter til å sende ut sms meldinger til foresatte ved nødstilfeller som f.eks evakuering av skolen eller lignende.