Fronter (Vantaa)

Sotungin etälukion kurssisisällöt löytyvät Fronterista

Mikä Fronter on? Fronter on materiaalipankki, jossa sijaitsee Sotungin etälukion verkkokurssimateriaalit. Etäopiskelu perustuu Fronterista löytyvien kurssihuoneiden sisältöön. Kun olet valinnut etäkurssin Wilmassa, jakson käynnistyttyä Fronteriin avautuu juuri tämän valitsemasi kurssin huone sisältöineen.

Mistä saan kirjautumistunnuksen ja salasanan Fronter-ympäristöön?
Fronteriin kirjaudutaan Vantaan opetusverkon käyttäjätunnuksella, joka on henkilökohtainen jokaiselle etäopiskelijalle, ja jonka opiskelija saa vantaalaisen pääkoulunsa vastaavalta IT-tukihenkilöltä. Jos etälukio on pääkoulusi Vantaalla, tunnuksen saat opintosihteeri Noora Lindholmilta. Jos pääkoulusi on Tikkurilan lukio, saat kirjautumistunnuksesi Tikkurilan lukion IT-tuelta ja niin edelleen. Jos pääkoulusi on muualla kuin Vantaalla, tai et opiskele samanaikaisesti muualla, saat kirjautumistunnuksen etälukion opintosihteeri Kristina Tuomiselta.

Jokaisen kurssin osalta tulee lukea huolellisesti suoritusohjeet. Ohjeet löytyvät Fronterissa kurssin omasta huoneesta. Ohjeet voivat olla erilaiset eri kursseilla. Opettajat ovat laatineet huoneisiin tehtäviä, joilla on tiivis palautusaikataulu. Ensimmäisen aloitustehtävän palautus tapahtuu jo kurssin alussa ensimmäisellä tai toisella viikolla. Tehtävien palautus on edellytys kurssin läpäisemiseksi.

Jos Fronterin käytössä ilmenee teknisiä ongelmia, otathan yhteyden IT-tukeen Sotungissa: Ari Immonen, ([email protected]) puh. 040 546 2757 ja Ivan Zaikin ([email protected])