Opinto-ohjaajat Sotungin etälukiossa

Mari Silvennoinen
040 755 1481
[email protected]

Mari toimii Jussi Lounassaloa sijaistavana opinto-ohjaajana tutkintotavoitteisten ryhmille D, E ja F, sekä Varian Rälssitien ja Ojahaantien etäopiskelijoille.
Tavattavissa Sotungin lukiolla arkisin 8.30-15.00

Jyrki Puikko
040 722 3725

[email protected]

Jyrki vastaa etälukion tutkintotavoitteisesta ryhmästä ETA_SOLU sekä toimii opinto-ohjaajana tutkintotavoitteisten ryhmille A, B, ja C . Lisäksi Jyrkiin voivat tukeutua Varian Tennistien ja Talvikkitien etäopiskelijat, sekä jo valmiin ammattitutkinnon omaavat.
Tavattavissa Sotungin lukion Ollilassa ma-pe erikseen sopien.

Nuorten ohjaus- ja tukikeskus KIPINÄ:
Jos nuori alle 25-vuotiaana keskeyttää opinnot ammatillisessa koulutuksessa tai lukiokoulutuksessa ilman jatkosuunnitelmia, nuorisolain mukaan oppilaitoksen on luovutettava nuoren yksilöinti- ja yhteystiedot nuoren kotikunnalle etsivää nuorisotyötä varten. Yksilöinti- ja yhteystiedot ovat: nuoren nimi, henkilötunnus, kotikunta, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä alaikäisen nuoren huoltajan yhteystiedot. Yhteystiedot saatuaan etsivä nuorisotyö ottaa yhteyttä nuoreen ja selvittää, onko nuori tuen tarpeessa. Vantaalaisten nuorten osalta etsivää nuorisotyötä koordinoi Nuorten ohjaus- ja tukikeskus Kipinä.